Over Helga Interieur en Architectuur

De grootste troef van helga interieur ? Is de schat aan materialen- en kleurenkennis! Met boeken behangpapier, stalen verf, prachtige stoffen en schetsboeken kloppen ze bij u aan om u advies te geven over uw interieur. Zo krijgt uw vraag meteen concrete vorm en bent u zeker van een mooi resultaat.

Een hippe muursticker, een intense kleur, een extra boekenwand, nieuwe gordijnen,… het zijn de details die uw interieur persoonlijk en uniek maken. Dankzij hun jarenlange ervaring op verschillende terreinen en de creatieve aanpak, weet Helga interieur het verschil te maken en een wauw-gevoel te creëren. En dat kan soms door kleine ingrepen, zodat voor elk budget à la carte gewerkt kan worden.

Renoveren en verbouwen

Subtiel of groots. Hoe u het ook wenst, Helga interieur geeft de bestaande elementen in uw woning opnieuw kleur en sfeer. Zij tovert uw slaapkamer, badkamer, keuken of woonkamer om tot een plek waar het aangenaam vertoeven is. Daarbij gaan ze tewerk met oog voor detail en respect voor authentieke elementen.

Helga interieur neemt uw project stevig in handen: van het eerste gesprek, over het ontwerpen, uittekenen tot de uiteindelijke oplevering. Haar professionalisme en enthousiasme maken hen tot een ideale partner om uw werf te begeleiden. Het nauwkeurig afstemmen van prijs en planning is daarbij cruciaal. U kunt ondertussen op beide oren slapen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Locatie