Over RABOONTJE

Bij RABOONTJE kan je terecht voor een gevarieerd aanbod aan dagverse groeten en fruit aan een correcte prijs. Zelf vind ik versheid zeer belangrijk en doe daarom dus niet aan massa aankoop.

Moest er iets niet binnen zijn, bekijken we samen wat er mogelijk is en kan u een bestelling plaatsen.

Verder bieden wij ook mooie groente- en fruitmanden aan die u kan vullen naar u eigen budget. Zo kan ik iets samenstellen dat bij u en bij de gelegenheid past.

Voor de bedrijven in Wommelgem bied ik ook fruit- en of groentedoos aan. Deze wordt geheel naar u behoefte samengesteld en worden op maandagvoormiddag geleverd. Een leuke attentie voor uw personeel! De fruit- en groentedozen zijn 100 procent in te brengen (u krijgt hiervan een factuur).

Bij Raboontje gooien we niet graag groenten en fruit in de vuilnisbak. Dit proberen we te voorkomen door alles dagelijks goed in het oog te houden en de producten steeds na te kijken.

De groenten die we van iets mindere kwaliteit vinden worden dan ook verwerkt in onze dagverse soepen. Deze worden dagelijks met veel liefde en zonder bewaarmiddelen gemaakt in eigen keuken.

Het fruit dat iets te rijp is, wordt verwerkt in onze huisgemaakt confituur. De confituur wordt met zoveel mogelijk fruit en zo weinig mogelijk suiker bereidt.

VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR ONZE DAGVERSE PRODUCTEN

Vele groe(n)tjes en tot snel!

Britt