Over Dell’oro Factory

Vinalfood – Dell’oro werd opgericht op 1 juli 1968 door Elie Platini. Hij was, tot dan toe, een onafhankelijke vertegenwoordiger voor verschillende Italiaanse merken.  Net als zijn vader, Giovanni Platini, was geweest. Giovanni Platini was een Italiaanse immigrant in België, die in 1922  begon met het introduceren van Italiaanse merken in België. Tot op heden is het bedrijf nog steeds in handen van de familie Platini. De huidige directeur, Jean Platini, is de zoon van de oprichter.

De familie Platini heeft nooit zijn banden met Italië verloren. Momenteel vormen Italiaanse producten nog steeds 75% van het assortiment. Daarnaast heeft het moederbedrijf zich ook verder toegespitst op Maghreb producten.

Waar maakt Dell’Oro het verschil?  Wij hebben geen 5 pastamerken, 4 koffiemerken, …  Wij bieden enkel topproducten aan.  Van elke product de best mogelijke keuze.  Daar staan we voor!  Als ware schattenjagers van de smaak …

“Wij zijn ook te vinden op Too Good To Go, zo zorgen we mee voor een kleinere voetafdruk en minder voedselverspilling.  Kom zeker eens één van onze Too Good To Go paketten uitproberen.

Tot slot zijn wij ook een Mondial Relay en Homerr punt voor het afhalen en verzenden van al uw pakketjes.”