Wie zijn we?

“Wommelgem Leeft” is de Middenstandsvereniging van Wommelgem. De doelstelling is om u bekend te maken met het grote aantal handelaars in Wommelgem die een zeer groot pallet aan diensten en koopmogelijkheden aanbieden. Deze grote diversiteit aan zelfstandigen stelt u in staat om in alle vertrouwen te handelen zonder Wommelgem te moeten verlaten.

Hoe doen we dat?

We stellen alle middelen in het werk om onze handelaars aan u bekend te maken. Als vereniging doen we dit door regelmatig acties en extra’s te organiseren.

De cadeaubon is een leuk geschenk dat u kan geven of krijgen. u kan er uw aankopen mee betalen bij de deelnemende handelaars. Onze boodschappentassen maken u het winkelen niet alleen gemakkelijk, ze dragen zelf ook bij tot het milieu. Heeft u nog geen draagtas, dan kan u steeds op ons contactadres of bij uw vertrouwde handelaar terecht om er gratis één op te halen.

Onze handelaars zelf zetten zich elke dag in om met hun vakmanschap en kennis voor u klaar te staan. De persoonlijke band tussen vakhandelaar en consument is natuurlijk ook vanzelfsprekend.

Geen moeite lijkt teveel voor voor uw vertrouwde handelaar. Er wordt tijd noch moeite gespaard om om voor u voor aangename verrassingen te zorgen. zo is o.a. “de dag van de klant” elk jaar weer een plezier om even te gaan winkelen in Wommelgem.

Uw handelaars komen ook regelmatig samen om te overleggen hoe het voor u nog aangenamer winkelen kan worden.

WOMMELGEM, HET WINKELEN MEER DAN WAARD !