Over Delicatessen Dhollander – Leemans

Update corona maatregel nov 2020

Beste Klanten,

Onze openingsuren zijn ongewijzigd. Zo blijft er de nodige ruimte om de social distancing maatregel te handhaven.

We heten u welkom op woensdag, donderdag en vrijdag van 8u30 tot 18u00 en zaterdag en zondag van 8u00 tot 17u00 ! Bestellen is niet noodzakelijk, maar zorgt voor een vlottere service.

Extra goed om weten; als je bestelt en betaalt van thuis uit met payconic hoef je niet aan te schuiven. (ideaal bij regenweer)

Verder doen wij al het nodige om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, al zijn er uiteraard een aantal veiligheidsmaatrelen:

  • er worden 3 klanten in de winkel toegelaten, kom dus bij voorkeur alleen zodat andere klanten niet buiten moeten wachten
  • denk aan uw mondmasker
  • betalen met bancontact kan contactloos. Hou je daar niet van, denk er dan aan om je handen te ontsmetten
  • wij ontsmetten onze handen tussen twee klanten door

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen !

We danken u vriendelijk voor uw medewerking! Alleen zo komen we er samen door!

Hou het gezond en positief!

Patrick & Mireille

Eerste keuze vers vlees, zelfbereide charcuterie, steeds vers gesneden, een selectie kaas dat u steeds verrast, heerlijke eigen bereide salades, huisbereide gerechten, vers gebakken brood, aangevuld met een ruime keuze wijn en delicatessen om uzelf en anderen mee te verwennen. Dat is wat wij u bieden bij Delicatessen Dhollander-Leemans. en dit sinds 1992!

Het spreekwoord zegt: ‘verandering van spijs doet eten’. Het is daarom dat wij steeds nieuwe producten aanbieden, zonder de tradities uit het oog te verliezen.  Het goede van vroeger, het beste van nu. Advies, vakkennis en service vinden wij vanzelfsprekend.

Onze winkel is klein van omvang, groot(s) van assortiment. Kom eens een kijkje nemen en laat u verlekkeren! Wij heten u graag welkom, ook in het weekend!

Betalingsmogelijkheden: cash, maaltijdcheques, bancontact en payconic.

Volg ons op Facebook!

Locatie