Over Hoorzorg Van Looveren

Hoorzorg Van Looveren is een multidisciplinaire groepspraktijk met vier locaties in de provincie Antwerpen. Deze praktijk werd in 1995 in Wommelgem gestart door Nancy Van Looveren en bestaat ondertussen uit een team van vijftien enthousiaste paramedici (audiologie – ergotherapie – logopedie – psychologie –  relaxatie).

In AartselaarAntwerpenBerchem en Borsbeek begeleiden we mensen met hoorproblemen.  Deze dienstverlening is zeer uitgebreid, namelijk gehooronderzoek, hooradvies, hoortoestellenhoortraininggehoorbescherming en tinnitustherapie.

Omdat het geHOOR het belangrijkste communicatiekanaal is van de mens, helpen wij u met de beste ZORG … want goed horen is zoveel meer dan een hoortoestel alleen!

Zowel volwassenen als kinderen kunnen in Borsbeek en Antwerpen ook terecht voor psychologische begeleidinglogopedieergotherapie en relaxatie.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijnen 140-141-243-420-422) en de wagen (parking achteraan).

Voor meer informatie en openingsuren kan u terecht op onze website www.hoorzorgvanlooveren.org

Bij ons in het team
Staan de cliënten op de eerste plaats
Is teamspirit erg belangrijk
Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten
Zijn we collegiaal, eerlijk en positief
Is iedereen even belangrijk
Werken we samen
Vullen we elkaar aan
En gaan we ervoor!

 

Nancy – Marjolein – Ayesha – Anouck – Ellen – Cami – Julie – Lize – Yasmine – Lise – Tine – Eva – Birgit –  Yoeri – Ellen – Katja

Locatie