Over Keurslager Grymonprez & Zoon

Keurslagerij Grymonprez is sinds 1990 gevestigd in het dorp van Wommelgem. Ooit heel klein begonnen in een zaak van enkele vierkantenmeters groot en nu, na vier verbouwingen, gegroeid tot een winkel dat alles uitstraalt waar zij voor staan. Een winkel dat nog meer te bieden heeft dan enkel vlees van de hoogste kwaliteit. U vindt hier niet alleen een uitgebreider assortiment, ook kennis van het product, een vlotte service en klantvriendelijkheid kan u bij ons vinden.

Keurslager Grymonprez,

dat is kwaliteit,

elke dag opnieuw.

Ons assortiment is erg gevarieerd. Het bevat om te beginnen ons hoofdproduct vers vlees. Elke week verwerken wij kip, runds-, kalfs-, lams-, varkens- en paardenvlees. Het kalfs- en rundsvlees is afkomstig van een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het Belgisch wit-blauw rund.

Daarnaast bieden wij ook vers gesneden charcuterie en een groot aanbod aan lekkere salades. Onder de charcuterie kan u enkele huisbereide artikelen vinden zoals kalfsworst, kippenwit, boerenkoek… maar u kan evengoed een Italiaanse ham vinden. Bij onze salades is tachtig procent huisgemaakt. Hierin vallen enkele toppers zoals carpaccio d’Anvers, gebakken beenhamsla, echte kingkrabsla…

Ook kan u bij Grymonprez terecht voor exclusief dry aged vlees. Dry aged vlees komt tot stand dankzij een rijpingsproces. Buitenlandse rassen worden aangekocht om vervolgens in een speciale dry aged frigo het rijpingsproces te ondergaan. Dit voor ongeveer vier tot zes weken, hierna is de smaak optimaal. Het stuk vlees wordt dan verplaatst naar een dry aged kast in de winkel waar we het stuk naar wens op het moment zelf afsnijden. Van sommige stukken dry aged wordt sublimo en salt smoked beef gemaakt. Deze producten hebben hun geweldige smaak te danken aan het gerijpte vlees en een zelfgeproduceerd kruidenmiddel. Het wordt zeer fijn afgesneden waardoor het ideaal is voor carpaccio, fingerfood of als topping op een steak.

In onze winkel bieden wij u ook traiteur aan. Van stoofvlees tot rodekoolsla tot gebraden kip… Ook houden we er rekening mee dat het seizoensgebonden is. Verder vindt u bij ons verse groenten en fruit die elke dag geleverd worden. Naast vlees voorzien wij ook een klein assortiment verse vis. Dit bestaat dan uit zalm, kabeljauw, scampi’s…

In onze winkel is er ook plek voorzien voor onze mooie kaastoog. Die bestaat uit zowel Belgische als buitenlandse kazen als zachtere en hardere kazen. Ook voorzien we de nodige garnituren zoals noten en crackers. Voor bij uw mooie kaasschotel kan u bij ons ineens terecht voor een lekker wijntje. Niet alleen rode wijn maar ook witte wijn die zorgvuldig zijn uitgekozen bij onze leverancier.

En als laatste hebben wij ook zelfgemaakt ijs in verschillende smaken. Ideaal voor tijdens de zomer of voor op een pannenkoek na een winterbarbecue.

Als keurslager zijn wij ook gespecialiseerd in barbecueën en outdoor feestjes. Ideaal voor een huwelijk, communie, verjaardag… gewoonweg elke gelegenheid. Wij kunnen daarbij nog wat extra voorzien. Zo hebben wij een ofyr en een foodtruck die ter beschikking staan en het feest nog net wat specialer maakt.

Kom dus zeker eens kijken naar wat wij u allemaal te bieden hebben!

Het Keurslagerij Grymonprez – team.

Locatie