Over Navex Elektro NV

Update corona maatregel april 2021:

Wij vragen U om een afspraak te maken voor u langskomt.  Dit omdat wij maximum 2 personen in onze winkel zullen toelaten en geen wachtruimte binnen kunnen voorzien. Wanneer u langskomt vragen we om volgende regels te respecteren:

  1. Kom liefst alleen en houd u aan de minimum afstand van 1,5 meter, ook tegenover onze medewerkers.
  2. shop handsfree: probeer niet alles aan te raken maar vraag info aan onze medewerker.  Afrekenen doen we het liefst met bancontact.
  3. winkelen in veilige omstandigheden:  zowel klanten als onze medewerkers ontsmetten hun handen bij binnenkomst.  Een mondmasker is verplicht vanaf 13/07/2020.
  4. Kom niet als u ziek bent!  Als u verkouden bent, koorts hebt of griepsymptomen vertoont, blijf dan liever thuis en bestel uw gewenste product via mail of de website.  We leveren snel en veilig aan huis.

Het Navex Team

uw expert in energiesystemen

NAVEX ELEKTRO is gespecialiseerd in onafhankelijke energiesystemen voor zowel maritieme, mobiele of industriële toepassingen, maar ook in het oplossen van uw elektrische problemen. Wij verzorgen voor zowel particulieren als professionelen systemen op maat, waarbij de wensen van de klant voorop staan. Voor elk gewenst energiesysteem vindt u bij ons een optimale oplossing. Al onze producten voldoen aan de strenge eisen voor veiligheid, emissie en immuniteit (CE).

Maatwerk dat bij u past

Navex Elektro nabij Antwerpen staat voor stroomvoorziening op maat. Wij zijn geen leverancier van losse componenten die het u verder zelf maar laat uitzoeken. Een willekeurig samengesteld systeem leidt maar al te vaak tot negatieve ervaringen. Tal van installateurs, werven en eindgebruikers kunnen daarover meepraten. Wij doen daarom meer dan alleen producten leveren. Wij zitten met u samen vanaf het idee tot de inbedrijfname, en denken met u mee. Onze systemen voor mobiele energie nemen gebruikers problemen uit de handen. Bovendien komen alle onderdelen van één leverancier, dus profiteert u van één aanspreekpunt voor het oplossen van potentiële problemen. Geen geknoei om alle componenten op elkaar af te stemmen.

Onderweg genieten met het comfort van thuis

Ons assortiment