Een initiatief van de Wommelgemse middenstandsvereniging

algemene informatie

Alvast bedankt om onze wandelzoektocht te ontdekken. Deze wandeling zal je langs al onze actieve leden van Wommelgem-Leeft , onze middenstandsvereniging leiden. Zo ga je op ontdekking door onze prachtige gemeente Wommelgem en kom je te weten wat onze handelaars te bieden hebben.  

Het is niet zomaar een wandeling van want bij elke deelnemende handelaar hebben we een vraag voor u klaar waarvan u het antwoord in het begeleidend boekje kan noteren. Deze antwoorden zijn van belang om op het einde een zin te kunnen vormen. 

We hebben een boekje en een plan voorzien om de route te volgen. Onze eerste vraag start op de Kerkplaats, maar u kan vertrekken en eindigen waar u wenst. U kan de wandeling ook in meerdere keren doen, of… u kan er een plezante fietstocht van maken…

op het einde van de periode verzamelen we alle antwoorden en de winnaars maken kans op een pakket cadeaubonnen, te besteden bij de deelnemende handelaars.

Tijdens de wandeltocht komt U ons “everzwijnenbord” tegen. Neem even de tijd om een leuke selfie/foto en post deze op onze FB pagina Wommelgem-leeft. Hier wordt op regelmatige basis een foto genomineerd en u maakt eveneens een extra kans op een prijs.

PERIODE 

van september tot 30 november 2021

deelname (aankoop boekje) €5

VERDEELPLAATSEN VAN HET BOEKJE

De boekjes zijn beschikbaar en kosten 5 euro. Voor administratieve reden vragen we om contant geld te voorzien.

Flowers & Things Sint Damiaanstraat 41
Delicatessen Dhollander-Leemans Herentalsebaan 202
Sportcafé Brieleke Brieleke 16
Luc Peetermans Wijnegemsteenweg 38
Slagerij Cromheecke Volkaertslei 14
De Lange Reep Adolf Mortelmansstraat 8
Hoorzorg Van Looveren Herentalsebaan 275

 

VEEL WANDEL- of FIETSPLEZIER !